Travelino

De KNAUS TRAVELINO toont aan, dat een goed idee niet zomaar oplost.

Waar een wil is is een weg. En de wil van het KNAUS team is onwrikbaar. Net zoals het bijzonder lichtgewicht FibreFrame, de dynamische PowerAxle chassis en ultrasone technologie. Wij hebben voor een visie, ontworpen in concept, geconstrueerd en geconcretiseerd. Het resultaat is een compleet nieuwe bouwwijze waarmee we beginnen aan een nieuw tijdperk in de caravanbranche. Als visie in productie gaat, worden zijn alle ogen gericht op de nieuwe revolutie. En dit is nog maar het begin.

  • UltraLight: 750 kg toegestane totale massa
  • FibreFrame: modernste frametechnologie
  • PowerAxle: extreem lichte chassistechnologie
  • RevolutionCube: EPP‐meubelbouwtechnologie
  • U‐SonicBonded: Ultrasone verbindingstechnologie

beleef het met Liemers Caravans

  • logo bovag
  • logo RDW
  • logo ANWB