Openingstijden
Koningsdag gesloten

Vochtcontrole garantie verlenging

Onze caravanfabrikanten; Dethleffs, Knaus, Weinsberg en T@B bieden de koper naar eigen keuze, naast de twee jaren productgarantie, verlengde garantie op het indringen van vocht (Dethleffs 6 jaar en Knaus, Weinsberg en T@B 10 jaar).

Voorwaarde van deze garantie is, dat de caravan jaarlijks bij een merk gelijke dealer moet worden aangeboden voor een inspectie (vochtcontrole). Deze inspectie moet jaarlijks telkens uiterlijk 2 maanden na of voor de datum van de eerste toelating worden uitgevoerd. De door de fabrikant vastgestelde kosten worden in rekening van de klant/eigenaar gebracht. U ontvangt hiervan een keuringsrapport en uw caravan word digitaal afgemeld bij de betreffende fabrikant. De uitgebreide voorwaarde van de lekdichtheidsgarantie kunt u terug vinden in de meegeleverde onderhoud/garantie logboek.

Werkzaamheden vochtcontrole

Uw caravan word door de fabrikant voorgeschreven punten visueel en door middel van meetapparatuur gecontroleerd op vocht en/of staat. Tevens word er met een door de fabrikant geleverd dichtmiddel alle naden en aansluitingen die zich bevinden op/aan de bodem van de caravan gecoat.

Kosten vochtcontrole

Merk Prijs incl. BTW
Dethleffs € 119,00
Knaus € 105,00
Weinsberg € 105,00
T@B € 105,00

beleef het met Liemers Caravans

  • logo bovag
  • logo RDW
  • logo ANWB