Nieuws

Wilt u in de toekomst ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Gratis korting voucher! Ontvang direct een korting voucher bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Te gebruiken bij je eerste bezoek aan de campingshop.

Knaus Champions Deals 2024

Ontvang tijdelijk een ongekende MEGA korting van € 3.000,- op alle nieuwe Knaus caravans van modeljaar 2024. Deze actie geldt op bestaande voorraad en nieuw te leveren modellen.

Uitnodiging: Seizoens opening 2024

Zaterdag 23 en zondag 24 maart a.s. van 11.00 tot 17.00 uur Onder het genot van iets lekkers bij de koffie en een versgebakken hapje op live vuur laten wij graag de nieuwe caravan modellen van 2024 aan u zien. Ook aan de kleintjes is gedacht met een springkussen en een grabbelton met leuke cadeautjes. Daarnaast zijn er ook speciale voordeel acties dit weekend.

Dethleffs C'joy 480 QLK voordeel

Bij Liemers Caravans in Duiven staat de maand februari in het teken van de Dethleffs C’joy 480 QLK. Deze lichte en zeer unieke ingerichte stapelbed caravan is van alle gemakken voorzien en door Liemers Caravans nog completer dankzij een compleet pakket met Reich mover en Dorema voortent

Voorraad voortenten opruiming

Liemers Caravans ruimt voortenten op! Deze voorradige voortenten zijn nieuw en in originele verpakking. Deze voortenten bieden wij allen aan voor een zeer scherpe prijs en met kortingen tot wel € 600,-!

Wij zoeken collega's!

Liemers Caravans groeit, wij hebben per direct diverse verschillende functies beschikbaar als aanvulling voor ons enthousiaste team!

5 Sterren ervaring - De nieuwe Knaus Azur

Nu te bezichtigen in onze showroom en direct leverbaar; de totaal vernieuwde Knaus Azur 500 FU. Deze 5 sterren caravan is het nieuwe vlaggenschip van Knaus en is een voorbeeld van alle design en innovatie die Knaus-Tabbert de afgelopen jaren heeft doorgevoerd en ontwikkeld. Naast dat de caravan een lust voor het oog is, is deze caravan ook nog eens zeer slim en revolutionair ingedeeld & opgebouwd. Met o.a. een zéér luxe lichtplan, zelf-herstellende FibreFrame technologie, innovatieve FoldXPand‐technologie in voor‐ en achtergedeelte.

Dethleffs Voorraad Voordeel

Nu tijdelijk op alle nieuwe Dethleffs modellen c.a. € 1.200,- voordeel! Liemers Caravans heeft een compleet pakket samengesteld. Meer weten?

25 & 26 Maart - Seizoensopening 2023

Wij willen u graag uitnodigen voor onze seizoensopening op: Zaterdag 25 en zondag 26 maart a.s. van 11.00 tot 17.00 uur Onder het genot van iets lekkers bij de koffie en een versgebakken hapje op live vuur laten wij graag de nieuwe caravan modellen van 2023 aan u zien. Ook aan de kleintjes is gedacht met een springkussen en grabbelton met leuke cadeautjes. De volgende merken zijn dit jaar extra vertegenwoordigd met interessante voordeel-acties:

Dethleffs Opruiming - Gratis mover!

Na een succesvolle Kampeer Caravan Jaarbeurs te Utrecht is het tijd om een fantastisch kampeerseizoen af te sluiten. De 2022 (show)modellen moeten plaats maken voor de nieuwe 2023 modellen…
Bij aankoop van de onderstaande Dethleffs voorraad modellen ontvangt u GRATIS een Enduro 305+ vol automatische mover icm PowerXtreme X20 accu, incl. montage t.w.v € 2.099,-.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Op 5 t/m 9 oktober 2022 is de Jaarbeurs in Utrecht weer geopend voor alle kampeer liefhebbers tijdens Kampeer & Caravans Jaarbeurs. Uiteraard is Liemers Caravans weer aanwezig om u te woord te staan en u bent natuurlijk welkom in onze showroom om de eerste 2023 modellen te bewonderen.

Aanwezige collega’s tijdens KCJ 2022 te Utrecht:

Knaus, Weinsberg en T@B caravans: Gerard Kaak en Dirk van Hal.
Dethleffs Caravans: René Uffing en Rick Uffing.

Wilt een gesprek met een van onze verkopers? Maak alvast een afspraak via ons telefoon nummer 026-3120205

Dethleffs Aero 470 FR - All-inclusive Actie

Liemers Caravans in Duiven heeft nog een aantal Dethleffs Aero 470 FR “90 Years” in voorraad en heeft deze zéér compleet samen gesteld met voordeel van maar liefst € 1.630,- !

Nieuwe 2022 modellen

Na een succesvol 2021 seizoen bereiden wij ons voor op een nieuw kampeerseizoen.
De afgelopen weken zijn er diverse nieuwe 2022 showroom modellen binnen gekomen en in onze showroom geplaatst en we verwachten de aankomende weken nog veel meer modellen aan u te kunnen laten zien. Klik verder voor de actuele showroom modellen.

Dethleffs jubileumprijs

Dethleffs bestaat 90 jaar en heeft voor 2021 een prachtig kansspel bedacht. Als u tussen 1 januari en 31 december 2021 een nieuwe Dethleffs caravan koopt maakt u automatisch kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen

E&P Levelsysteem

Liemers Caravans kan met trots mededelen dat naast we dealer zijn E&P Levelsystemen voor caravans nu ook dealer zijn E&P levelsystemen voor campers!

Seizoensopening 2020 - AFGELAST

Na intern overleg en met collega’s in de recreatie-branche hebben wij besloten om onze jaarlijkse seizoensopening op 28 en 29 maart a.s. te annuleren ivm de laatste ontwikkeling omtrent het coronavirus. Voor ons staat de veiligheid/gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop.

Wij zullen in de nabije toekomst hiervoor een alternatieve datum selecteren. Klanten die bij ons geregistreerd staan krijgen daarvoor een persoonlijke uitnodiging en uiteraard maken wij dit bekend op onze website en facebook pagina.

Alvast bedankt voor uw begrip,

Team Liemers Caravans

Caravans gezocht!

Caravans gezocht!

Voor aankomend kampeerseizoen zijn wij op zoek naar caravans & campers voor uitbreiding van ons occasion aanbod.

Cadeaubon

Cadeaubon

Een verjaardag, bedankje of een orgineel cadeau met de feestdagen? Iedere kampeer-liefhebber kan een cadeaubon van Liemers Caravans waarderen. Verkrijgbaar en te besteden in onze campingshop. Het te besteden bedrag is vrij te bepalen dus voor elke gelegenheid geschikt.

NIEUW: Weinsberg CaraTwo [HOT] Editions 2020!

NIEUW: Weinsberg CaraTwo [HOT] Editions 2020!

NU in onze showroom!

Actie: Dethleffs Generation

Actie: Dethleffs Generation

Nu tijdelijk bij Liemers Caravans nog completer!

Actie: Reich Easydriver Active 2.0 - voordeelpakket

Actie: Reich Easydriver Active 2.0 - voordeelpakket

In samenwerking met Reich Benelux hebben wij dit caravan mover pakket voor seizoen 2022 samengesteld.

bekijk artikel »

Seizoensopening

Wij willen u graag uitnodigen voor onze jaarlijkse seizoensopening op:

Zaterdag 23 en zondag 24 maart a.s. van 11.00 tot 17.00 uur

Uiteraard zorgen wij weer voor een hapje en een drankje en brengen wij u graag op de hoogte van de laatste kampeernieuwtjes. Voor onze kleine kampeerders hebben we een groot springkussen.

Vanaf dit jaar hebben wij ons dealerschap van Caravelair ingeruild voor dat van Weinsberg caravans. De Weinsberg caravans komen uit de KnausTabbert fabriek en hebben een ongelooflijk scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Wat te denken van een zeer compleet uitgeruste nieuwe caravan vanaf 13.850 Euro?

Daarnaast bieden we mooie acties op caravanaccessoires als voortenten, luifels, satellietschotels, movers en fietsdragers en zijn er weer een aantal presentaties van leveranciers. In onze campingshop ruimen wij een deel van onze campingmeubels op om ruimte te maken voor de nieuwe modellen. Kortingen lopen hierbij op tot 50%!

Inkoop- en verkoopbemiddeling

U wilt uw caravan of camper verkopen, er zijn dan een aantal opties.

 • U gaat uw caravan/camper particulier verkopen.
 • Wij kopen uw caravan/camper van u in.
 • Wij gaan uw caravan/camper in uw opdracht verkopen.

Lees hier voor meer informatie »

Winter-koopzondag

Winter-koopzondag

Op zondag 27 januari van 11:00 tot 17:00 organiseert Liemers Caravans een gezellige WINTER-KOOPZONDAG.

Wat kunt U allemaal verwachten?

 • Ruim aanbod van de vernieuwde 2019 (actie)modellen van Knaus, Dethleffs en Weinsberg
 • Introductie van Weinsberg caravans, met name de “[HOT] Edition” actie-modellen (klik hier voor flyer)
 • Opruiming van de 2018 modellen van Knaus & Dethleffs met mega kortingen!
 • Bij aanschaf van een van onze occasion caravans, geen afleverkosten!
 • Veel gezelligheid met mede-kampeerders!
 • Als finishing touch trakteren wij op warme chocolademelk en erwtensoep!

Wij zien U graag op zondag 27 januari

Dethleffs Camper Avantgarde 460 EL

Wegens groot succes, extra ingekocht!

Afgelopen seizoen bleek zoals verwacht de Dethleffs Camper Avantgarde 460 EL zeer goed in de smaak te vallen! Dit prachtige actiemodel van Dethleffs voor de nederlandse markt onderscheid zich met zijn uitrusting, uitstraling en zeer hoge afwerkingsniveau. En om die redenen hebben wij nog een aantal caravans kunnen bemachtigen. En kunnen wij deze zéér scherp aan u aanbieden. Tijdelijk nu met ruim €5000 voordeel.

Klik hier voor meer informatie en/of neem contact met ons op voor passend inruilvoorstel.

beleef het met Liemers Caravans

 • logo bovag
 • logo RDW
 • logo ANWB