GESLOTEN VAN 25 DECEMBER T/M 10 JANUARI

Actie: Reich Easydriver Active 2.0 - voordeelpakket

In samenwerking met Reich Benelux hebben wij dit caravan mover pakket voor seizoen 2021 samengesteld.

Deze compact gebouwde mover is nagenoeg voor elke enkel-as caravan geschikt. De eenvoudige bediening van deze caravan mover samen met een onderhoudsvrije AGM accu icm volautomatische 4A acculader is dit systeem voor elke kampeerder eenvoudig te bedienen en te onderhouden.

Reich Easydriver Active 2.0 - voordeelpakket bestaat uit

 • Reich Easydriver Active 1.8 caravan mover
 • Reich AGM accu
 • Reich 4A Impulse acculader
 • Bevestiging set en/of accubak
 • Vakkundige montage i.o.m. klant

Reich Easydriver Active 2.0 - voordeelpakket kenmerken

 • Voor enkel-as caravans tot 2000kg
 • Totaalgewicht: 44,3kg
 • Eenvoudige bediening
 • Minimaal verlies van bodem vrijheid
 • Kleine draai cirkel
 • Één afstandsbediening voor alle functies met terugkoppeling apparatuurstatus

(montage beugels voor alternatieve chassis & AL-KO kriksteun vervangers niet inbegrepen)

Website Reich Easydriver

vanaf
€ 1800
nu voor
€ 1549

 • Actie: Truma XT - eXTreem superieur pakket »

  De Mover XT is superieur: hiermee manoeuvreert u uw caravan nauwkeurig, zonder schokken, soepel en veilig op elke plek – ook om hoeken en door bochten. Zelfs bij obstakels aan één kant houdt de mover de caravan betrouwbaar in het spoor. De Mover XT is uiterst compact en licht gebouwd en aanzetten op en vrijzetten van de banden gaat automatisch via de afstandsbediening.

 • Actie: Reich Easydriver Active 2.0 - voordeelpakket

  In samenwerking met Reich Benelux hebben wij dit caravan mover pakket voor seizoen 2019 samengesteld.

 • Actie: Reich Easydriver Pro 2.0 - lichtgewicht/voordeelpakket »

  Wegens groot succes in 2021, is deze actie voor seizoen 2021 verlengd. Deze compact gebouwde oersterke vol-automatiche mover is nagenoeg voor elke enkel-as caravan geschikt. De eenvoudige bediening van deze caravan mover icm een zéér lichtgewicht Li-ion Mobiliy Power Pack (2,2KG!) die naast op net-spanning ook onderweg door Uw auto word opgeladen.. Zo staat U nooit voor onaangename verrassingen en kunt u van zorgeloze vakantie genieten.

 • Opruiming: CADAC Charcoal Mate Barbecue »

  De Charcoal Mate is een praktische barbecue met vaste, aluminium poten en een geëmailleerde stalen body. Alle geëmailleerde randen zijn omgekruld zodat er geen roestvorming op scherpe randen ontstaat. De deksel heeft een dubbele luchtuitlaat om optimaal indirect en gelijkmatig te kunnen garen. Deze praktische en duurzame barbecue heeft een ruim grilloppervlak en is ideaal voor de liefhebbers van grillen op houtskool die op zoek zijn naar een betaalbare houtskoolbarbecue van een goede kwaliteit.

 • Geef eens een echt origineel cadeau! »

  Met de Liemerscaravans kadobon maak je elke kampeerder blij!

 • 123 Schoonmaakpakket »

  Handige emmer gevuld met dé schoonmaakproducten voor caravans:

  • 1 x Clean shampoo
  • 1 x Clean navulling
  • 1 x Flash UV wax
  • 1 x Scrubspons
  • 1 x Spons
  • 1 x Microvezeldoek
 • Hapro dakkoffers »

  Vanaf dit jaar hebben wij dakkoffers (ski- en bagageboxen) van het merk Hapro in ons programma. De boxen zijn vervaardigd uit ABS/ASA. Dit materiaal is uiterst slagvast en UV bestendig. Met het gepatenteerde Easy-Fit systeem zijn deze boxen bovendien zeer eenvoudig te plaatsen. Van de populaire Probox serie tot en met de professionele Traxer serie hebben wij diverse uitvoeringen en afmetingen uit voorraad leverbaar. Topkwaliteit met 5 jaar garantie!

beleef het met Liemers Caravans

 • logo bovag
 • logo RDW
 • logo ANWB