Openingstijden
Koningsdag gesloten

Monteur

Wij zoeken per direct een fulltime (38 uur) collega die ons werkplaats team komt versterken.

In welk team kom je terecht?

Onze technische afdeling bestaat momenteel uit vijf collega’s die samen ervoor zorgen dat onze klanten veilig en comfortabel met hun kampeermiddel op vakantie kunnen. Ons werkplaatsteam weet van aanpakken maar er is ook tijd voor gezelligheid. Naast het uitvoeren van servicebeurten bestaan de werkzaamheden uit het aflever-klaarmaken van nieuwe en gebruikte caravans en campers, het monteren van allerlei accessoires, het oplossen van storingen en (met name in de wintermaanden) schadeherstel. De werkzaamheden zijn heel divers; van een complete servicebeurt aan het onderstel tot het inbouwen van elektronische apparatuur en van aanpassingen in het interieur tot het monteren van een reservewielbeugel. Door de grote variatie geen dag dezelfde. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring ga je werkzaamheden oppakken waarbij je begeleiding krijgt van ervaren medewerkers. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een collega met technisch inzicht, twee rechter handen en een enthousiaste werkhouding. Ervaring met caravans en/of kampeerauto’s zou mooi zijn maar is geen noodzaak. Instelling, technische vaardigheid en mentaliteit zijn voor ons belangrijker dan diploma’s.

Klanttevredenheid is onze belangrijkste drijfveer en wij zijn er trots op dat de meeste klanten vaker bij ons terugkomen. Het is daarom belangrijk dat je netjes en accuraat kunt werken en met de klant wil meedenken. Het kunnen werken in teamverband is daarbij belangrijk.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een solide werkomgeving met leuke collega’s, leuke klanten die altijd met hun vakantie bezig zijn, marktconforme arbeidsvoorwaarden en veel afwisseling bij je dagelijkse bezigheden.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden dan komen we graag met jou in contact. Zou je hiervoor jouw CV willen mailen met daarbij de contactgegevens waarop we jou kunnen bereiken? Wij zijn graag bereid om je ons bedrijf te laten zien en je meer te vertellen over de vacature.

Wil je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op via 026-3120205 of via email: info@liemerscaravans.nl (Contactpersoon: René Uffing)

beleef het met Liemers Caravans

  • logo bovag
  • logo RDW
  • logo ANWB