Stroomvoorziening: NDS Zonnepanelen & inverters

Een zonnepaneel vormt de ideale oplossing om de stroomvoorziening op de caravan of kampeerauto op duurzame wijze te regelen. De innovatieve zonnepanelen van NDS garanderen een zeer hoge opbrengst in schone energie. Deze krachtige hoogwaardige systemen zijn vervaardigd volgens de laatste innovaties en bieden een optimaal energiebeheer op al uw reizen.

Klik hier voor meer informatie


 • Truma Aventa Comfort dak-airco pakket »

  Voor kampeerders die enkel het beste willen, de Truma Aventa Comfort. Deze A-merk dak-airco wordt fabriek-af gemonteerd door diverse premium caravan / camper fabrikanten. Liemers Caravans is een aangesloten Truma Partner en heeft jarenlang ervaring met het monteren van Truma Aventa / Saphir airconditioningsystemen .

 • Actie: Gree Shark IV dak-airco pakket »

  Wegens succes in 2023 hebben wij ervoor gekozen om de Gree Shark IV dak-airco pakket te verlengen voor seizoen 2024. Deze moderne en scherp geprijsde dak airco met de inverter technologie kun je dankzij de eenvoudige bediening in een handomdraai laten koelen, verwarmen of ontvochtigen en met een druk op de knop stelt uw de gewenste temperatuur in.

 • Actie: Reich Easydriver Infinity 2.5 - Voordeel pakket »

  De ultieme keuze; deze compact gebouwde oersterke volautomatische mover is voor elke enkel-as caravan geschikt en heeft een klimvermogen van maar liefst 15% bij 2500 kg. Deze mover onderscheidt zich met een no-nonsense bediening. En samen met de zéér lichtgewicht/krachtige Reich MPP - Mobility Power Pack (2.0kg!) is dit een gouden combinatie die elke uitdaging onderweg probleemloos overwint. <br.

 • Actie: Reich Easydriver Pro 2.0 - voordeelpakket »

  Wegens groot succes in 2023, is deze actie voor seizoen 2024 verlengd. Deze compact gebouwde oersterke vol-automatiche mover is nagenoeg voor elke enkel-as caravan geschikt. De eenvoudige bediening van deze caravan mover icm een zéér lichtgewicht/krachtige Reich Mobility Power Pack(2,0kg!).

 • Actie: Reich Easydriver Active 2.0 - voordeelpakket »

  In samenwerking met Reich Benelux hebben wij dit caravan mover pakket voor seizoen 2019 samengesteld.

 • Geef eens een echt origineel cadeau! »

  Met de Liemerscaravans kadobon maak je elke kampeerder blij!

 • 123 Schoonmaakpakket »

  Handige emmer gevuld met dé schoonmaakproducten voor caravans:

  • 1 x Clean shampoo
  • 1 x Clean navulling
  • 1 x Flash UV wax
  • 1 x Scrubspons
  • 1 x Spons
  • 1 x Microvezeldoek

beleef het met Liemers Caravans

 • logo bovag
 • logo RDW
 • logo ANWB