Hemelvaartsdag gesloten
6-5-2024 gesloten

Accessoires

Nog comfortabeler en veiliger op reis met uw nieuwe of huidige caravan of kampeerauto? Dat kan!

Hieronder vind u een overzicht van onze partners in de caravan/kampeerauto-wereld. Liemers Caravans streeft erna om enkel hoogwaardige accessoires aan u aan te bieden en in uw recreatievoertuig in en/of op te installeren. Maar mocht u een andere voorkeur hebben, horen wij dat graag! (alle vanaf prijzen zijn excl. montage)

 • Airconditioners: Truma

 • Airconditioners: Dometic

  Dometic levert dakairco’s en onder-de-bank-airco’s plus een breed scala aan accessoires. De dakairco’s zijn zeer efficiënt en de ideale oplossing voor het besparen van ruimte in uw recreatievoertuig. Daarnaast bieden we een aantal onder-de-bank-airco’s aan, waarmee u een unit kunt installeren zonder de aerodynamica van uw voertuig te beïnvloeden.

  Klik hier voor meer informatie.

 • Cassette/etuiluifels: THULE

  De Thule luifels zijn ontworpen voor uw caravan of kampeerauto en uw reisstijl. Kies de montageplaats, de cassettekleur, de doekkleur en andere eigenschappen!

  Klik hier voor meer informatie

 • Caravanmovers: AL-KO

  Speciaal voor de ALKO M chassis is er de ALKO MAMMUT mover. De enige mover die volledig tussen de chassisbalken valt, en daarmee volledige bodemvrijheid garandeert! De ALKO Mammut mover is een volautomatische caravanmover, waarbij de rollen met een eenvoudige druk op de knop tegen de banden worden geplaatst. Bovendien bestuurt u de ALKO mammut met een joystick en is deze vanwege de variabele wielsnelheden uiterst nauwkeurig te besturen!

  Klik hier voor meer informatie

 • Caravanmovers: Truma

  Met de superieure movers van Truma manoeuvreert u uw caravan nauwkeurig, zonder schokken, soepel en veilig op elke plek - ook om hoeken en door bochten. Met de Truma XT vol-automaat als topmodel die zelfs bij ongelijke ondergrond aan één kant houdt de mover de caravan betrouwbaar in het spoor. De Truma XT is uiterst compact en licht gebouwd (28KG!)

  Klik hier voor informatie

 • Caravanmovers: Reich Easydriver

  De rangeerhulpen van Reich: De Easydriver PRO, ACTIVE en de BASIC zijn de beste vakantievrienden voor uw eenasser - als het op gemakkelijk rangeren, kleine draaicirkel en eenvoudig aanzwenken gaat. Daarbij hebt u alles soeverein onder controle met de innovatieve en intuïtief bedienbare afstandsbediening (radiografisch of per smartphone-app) voor alle functies en praktische informatie over de apparaatstatus. En in combinatie met de Reich Mobility-Power-Pack is dit een bewezen gouden formule.

  Klik hier voor meer informatie

 • Fietsendragers: THULE

  Met een THULE fietsendrager gemonteerd op de achterwand of op het A-frame van uw caravan kunt u tot wel 3 fietsen meenemen: veilig, gemakkelijk en stevig.

  Klik hier voor meer informatie

 • Fietsendrager: Enduro

  Ons assortiment is uitgebreid met een fietsendrager van Enduro voor op de dissel van de caravan. Uniek aan deze drager is het schuifsysteem. Dit makkelijk te bedienen uitschuifsysteem zorgt ervoor dat u te allen tijde bij de bergruimte van de caravan kunt. Het is een kwestie van het ontgrendelen van de veiligheidspinnen en de drager kan naar voor geschoven worden. U kunt de fietsen gewoon op de drager laten staan!

  KLik hier voor meer informatie

 • Levelsysteem: E&P hydraulics

  De E&P Hydraulisch Levelsystemen voor de caravan of camper maakt een einde aan rug brekende taferelen tijdens het handmatig waterpas en stabiel zetten van uw caravan. Het zorgt ervoor dat u binnen een paar minuten en met één druk op de knop uw caravan waterpas en stabiel heeft staan.

  Klik hier voor meer informatie

 • Stroomvoorziening: NDS Zonnepanelen & inverters

  Een zonnepaneel vormt de ideale oplossing om de stroomvoorziening op de caravan of kampeerauto op duurzame wijze te regelen. De innovatieve zonnepanelen van NDS garanderen een zeer hoge opbrengst in schone energie. Deze krachtige hoogwaardige systemen zijn vervaardigd volgens de laatste innovaties en bieden een optimaal energiebeheer op al uw reizen.

  Klik hier voor meer informatie

 • Stroomvoorziening: PowerXtreme accu's

  PowerXtreme LiFePO4 accu’s zijn de ultieme lichtgewicht en duurzame vervangers voor de zware traditionele loodaccu’s. In diverse varianten verkrijgbaar. Gebruikt u de accu alleen voor de mover of ook als boordaccu? Voor elke situatie kunnen wij een passende accu leveren. Met gewichten variërend van 2,1kg tot 15,4kg.

  Klik hier voor meer informatie

 • Schotelantennes: Oyster

  Oyster is leverancier van gebruikersvriendelijke satelliet systemen voor recreatief gebruik. Oftewel schotelantenne oplossingen om satelliet tv te kunnen kijken in uw camper of caravan. Zowel volautomatische systemen als handmatig bediende satelliet oplossingen en zelfs satelliet systemen aangedreven door zonne-energie! Met de oplossingen van Oyster kunt u satelliet tv kijken, radioprogramma’s luisteren en verbinding tot het internet in heel Europa.

  Klik hier voor meer informatie

 • Schotelantennes: Travelvision

  Travelvision is producent van hoogwaardige automatische schotelantennes voor campers en caravans. De producten van Travel Vision onderscheiden zich door eenvoud, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Unieke innovatieve technologie, gebruikersgemak en prijsstelling geven de doorslag in succes. Travelvision levet automatiche schotels op statief en schotels die op het dak geplaast worden.

  Klik hier voor meer informatie

 • Veiligheid: Truma gasvoorziening

  Een vers kopje koffie ‘s ochtends, een warme douche voor het slapengaan: met de innovatieve Truma systemen voor de gasinstallatie in de camper en caravan hebt u het thuisgevoel altijd bij u. De producten zorgen voor comfort en veiligheid ,zelfs tijdens het rijden! Om de gasinstallatie tijdens het rijden te gebruiken, hebt u een gasdrukregelaar met veiligheidsafsluiter nodig – dit is een voorschrift uit de Europese richtlijn voor verwarmingstoestellen. De Truma gasdrukregelaar met crashsensor voldoet aan alle normen. Zo voldoet u in heel Europa altijd aan de veiligheidsvoorschriften.

  Klik hier voor meer informatie

 • Veiligheid: SMART E-Trailer

  SMART-Trailer geeft u via de SMART-Trailer app op uw smartphone informatie over de status van uw caravan of camper. Het SMART-Trailer systeem kan eenvoudig geïnstalleerd worden in elke camper of caravan. Controleer voor vertrek gemakkelijk de spanning van uw banden en zet bij aankomst uw caravan in een handomdraai waterpas. Nieuwsgierig naar welke modules u nog meer kunt gebruiken?

  Klik hier voor meer informatie

 • Veiligheid: AL-KO ATC Trailer control

  Het innoverende antislingersysteem. Wie ooit al eens met zijn voertuigcombinatie in een kritieke situatie is verzeild geraakt, weet dat aanhangers en caravans bij hogere snelheden zeer gevoelig reageren - en wat de gevaren zijn. Zelfs het kleinste uitwijkmanoeuvre, zijwind op bruggen of winddruk bij het inhalen van vrachtwagens kunnen de aanhanger al vlug doen slingeren. ATC AL-KO Trailer Control werkt actief tegen! De ATC is ondertussen 125.000 keer beproefd en is een bijdrage aan meer verkeersveiligheid.

  Klik hier voor meer informatie

beleef het met Liemers Caravans

 • logo bovag
 • logo RDW
 • logo ANWB