Dethleffs jubileumprijs

Win uw aankoopprijs terug!

Dethleffs bestaat 90 jaar en heeft voor 2021 een prachtig kansspel bedacht. Als u tussen 1 januari en 31 december 2021 een nieuwe Dethleffs caravan koopt maakt u automatisch kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen (inclusief BTW).

Koop bij ons een nieuwe Dethleffs caravan en na ondertekening van de koopovereenkomst zal onze verkoper met u een deelnameformulier invullen. U hoeft hier niks extra’s voor te doen!

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Uit alle deelnemers zal Dethleffs willekeurig een winnaar kiezen. De Liemers Caravans heeft dus geen invloed op de uitslag. De winnaar zal ook door Dethleffs per post op de hoogte worden gesteld.

Dethleffs 90 jaar

Met deze actie viert Dethleffs haar 90e verjaardag in 2021. Dethleffs is van origine een fabrikant in skistokken en zwepen. In 1931 bedacht de directeur een manier om zijn familie mee te nemen op de reizen die hij voor het bedrijf maakte. Hiermee werd de caravan uitgevonden.

Meer weten?

Meer informatie kunt vinden op https://90jaar.dethleffs.nl/jubileumspel/ of maak een afspraak in onze showroom voor de nieuwste Dethleffs modellen. Afspraak kunt u maken via 026-3120205 of verkoop@liemerscaravans.nl

beleef het met Liemers Caravans

  • logo bovag
  • logo RDW
  • logo ANWB