Openingstijden
Koningsdag gesloten

25 & 26 Maart - Seizoensopening 2023

Wij willen u graag uitnodigen voor onze seizoensopening op:

Zaterdag 25 en zondag 26 maart a.s. van 11.00 tot 17.00 uur

Onder het genot van iets lekkers bij de koffie en een versgebakken hapje op live vuur laten wij graag de nieuwe caravan modellen van 2023 aan u zien. Ook aan de kleintjes is gedacht met een springkussen en grabbelton met leuke cadeautjes.

De volgende merken zijn dit jaar extra vertegenwoordigd met interessante voordeel-acties:

Reich Easydriver movers Ervaar zelf de eenvoudige, traploze bediening van de millimeter nauwkeurige Reich Easydriver movers. (zaterdag & zondag)
Website Reich Easydriver

Emergo Plus / PowerXtreme Uw traditionele accu in uw camper of caravan aan vervanging toe? Vervangdeze door de lichtgewicht lithium accu’s van PowerXtreme (zaterdag)
Website EmergoPlus / PowerXtreme

E-Trailer Bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen en watertank tot en met het waterpas zetten: met de E-Trailer app heeft u alles overzichtelijk op uw smartphone.1.- (zaterdag)
Website E-Trailer

Campooz / RBL outdoor De Campooz trekking luifel voor alles type caravans en de populaire [RBL] Rebel outdoor camping accessoires. (zondag)
Website Campooz

BBA Techniek Specialist in technische camper- en caravanaccessoires presenteren o.a. hun handige Roll-up cable, Smartank en LED verlichting assortiment. (zaterdag & zondag)
Website BBA Techniek

De Lorijn Tweewielers uit Babberich De kans om een proefrit te maken om de nieuwste E-bikes onder begeleiding van een team van ervaren en deskundige fietsspecialisten. (zaterdag & zondag)
Website De Lorijn Tweewielers

Tot zaterdag 25 en/of zondag 26 maart!
Het team van Liemers Caravansbeleef het met Liemers Caravans

  • logo bovag
  • logo RDW
  • logo ANWB